Responsive image

Komárom-Esztergom vármegyei fekvőkerékpárosok hívták életre a csoportot, hogy közös túrákat, kirándulásokat, programokat szervezzenek ennek a különleges járműnek a népszerűsítése érdekében.


Mivel sok rekus nincs fent a Facebookon (sem), ezért hoztuk létre ezt a a weboldalt, ahol a közösségi médiától függetlenül, testre szabottabban tudunk magunkról és programjainkról rendszeresen hírt adni.

Először egy Facebook szobában csevegtünk (Pali barátunknak hála!), majd Jenő egy Tatai rekus találkozó ötletét vetette fel. Erre hoztunk létre egy Facebook csoportot, ahol a találkozó szervezését először hírül adtuk.

Nem esünk túlzásba, ha azt állítjuk: 2022-ben hagyományt teremtettünk. Egy jó hangulatú, tartalmas és mozgalmas hosszú hétvégét sikerült megszerveznünk és a visszajelzések alapján döntöttünk úgy, hogy ezt évről évre megismételjük.

2023-ban már több, mint 70 résztvevőt számláltunk a találkozón. Örömünkre szolgált, hogy a környező országokból is egyre több vendéget fogadhattunk. Volt olyan résztvevő, aki több száz km-ről, bringával érkezett a találkozóra.

Persze a sok külföldi vendég között nehezen tudtunk volna eligazodni, ha nincs Gabi, aki négy napon keresztül beszélt felváltva három-négy nyelven.

2024-ben ismét megrendezésre kerül a találkozó, melynek részleteit a itt találjátok. A programok még szervezés alatt állnak, de amint biztossá válnak, azonnal felkerülnek honlapunkra. A regisztrációs lapon lehetőség van a találkozó logójával ellátott, jó minőségű technikai póló és egyéb tárgyak, kiegészítők igénylésére.


A csoport megalakulása óta a rendszeres tavaszi találkozón kívül kisebb-nagyobb túrákat, programokat bonyolítunk le, melyre a megyén kívülről is szeretettel várjuk az érdeklődőket, résztvevőket!