Posledné príspevky

Elégedettségi kérdőív

Kedves rekus barátunk! Amennyiben részt vettél az 1. Tatai Rekus Találkozón, úgy megkérünk, hogy a belinkelt kérdőívet töltsd ki, hogy legközelebb még színvonalasabb programmal várjunk! Egyéb ötleteidet, észrevételedet hozzászólásban is….

Így láttam a Találkozó 1. napját

Csütörtökön délig dolgoztam, így csak 14 óra után tudam átugrani Tatára, a Rekus találkozó helyszínét megkeresni. (Hiába én írtam, hol, merre, mi található – egyszer nem néztem meg a bejáratot….

Stretnutie – program

Štvrtok 19. mája 2022: – Príchod podľa individuálnych možností. Ubytovanie je možné obsadiť od 14:00 hod.   Podľa požiadaviek sa môžeme ísť večer povoziť okolo jazera. Piatok 20. mája 2022:….

Hauzer Pince

A Hauzer Bormanufaktúra Bajon, a Budáni-hegyen található a szőlőültetvényünk területén. A nem egész egy hektáron lévő szőlőnkben a területre jellemző hagyományos szőlőfajták találhatóak meg: királyleányka, kékfrankos és zweigelt.Több generációs családi….

Csillagerőd

Aki eljön a találkozóra, annak egy remek lehetősége adódik a felújított komáromi Csillagerőd meglátogatására is. Bővebb info a Csillagerőd honlapján!