Így láttam a 2022-es Találkozó 1. napját

Csütörtökön délig dolgoztam, így csak 14 óra után tudam átugrani Tatára, a Rekus találkozó helyszínét megkeresni. (Hiába én írtam, hol, merre, mi található – egyszer nem néztem meg a bejáratot 🙂 )

Sajnos, nekem az egész találkozóra rányomta a bélyeget, hogy közben egyéb elfoglaltságaim is voltak (dolgozni kellett menni, egyéb csoportos rendezvények)

Egyszer körbejárva a környkéket tűnt fel a főútról az Esély Budapest felirat, és akkor már könnyen ment a többi. A regisztráció zökkenőmentesen megtörtént, megkaptam a pólómat.

A Rekus Találkozó pólójában feszítek a regisztrációs pultnál

A délután az érkezők regisztrálásával, ismrekedéssel, ismerősök üdvözlésével telt.

Robi barátommal és a lányommal kiugrottunk a szomszédban lévő pumptrack pályára, tesztelni a Challenge Hurricane és az saját képességeim.

Közben fagyizás, városnézés és egyéb fakultatív programokkal telt estig a nap, amikor is jött a vacsora ideje. Mi ezt barátommal már nem vártuk meg, mert mindketten dolgozni készültünk, így viszonylag hamar leléptünk.

Vili
Akárcsak TE, úgy én is szeretek biciklizni. 2008 óta van fekvőkerékpárom, kb. felét házilag barkácsoltam. Először egy Python jellegű kreálmánnyal tettem vidámabbá a sárbogárdiak közlekedését. Utána Tom2 által készített tadpole rekumbenst vettem. Innentől kezdve több házi készítésű, elsősorban bachetta vázra hajazó gépet készítettem, de volt közöttük delta trike is, kifejezetten boltba járás céljából. 2016-2019 között hagyományos bringákkal (túra, mountenbike, fatbike) mentem. 2020-ban Vettem egy egy Challenge Focus rekut, amit egy Challenge Hurrican követett. 2023 elején elkapott a nosztalgia, és ismét háromkerekűre váltottam. Jelenleg (2023. májusa) azt pofozgatom, állítom be a saját ízlésficamomnak megfelelően.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *